local
Café Local Trouwen/Feest.
Café Local is dé plek in het bruisende Antwerpen waar je business event of private party gegarandeerd een succes wordt. Wil je graag een blijvende indruk maken op prospecten en. Toevoegen aan favorieten. Vraag een offerte aan voor deze locatie!
Events wordt Facebook Local Websteak Marketing.
Uniek aan Facebook Local is dat de reviews van vrienden komen en dat je ziet of zij er ook al zijn geweest. Dat maakt het persoonlijker en betrouwbaarder, en met de ingebouwde agenda kan je zelfs meteen een afspraak maken.
Café Local Feestzaal Antwerpen House of Weddings.
Met zijn unieke sfeer is Café Local de trouwlocatie bij uitstek voor jouw huwelijksfeest. Café Local zorgt ervoor dat die ene dag ook echt de mooiste dag van jullie leven wordt. Zien jullie het bescheiden of eerder groots, Café Local bespreekt graag de eindeloze mogelijkheden om er een unieke bruiloft van te maken.
LocalStore.
Login or Sign Up. Antwerpen is een nieuwe hotspot rijker. De hele dag ontbijt, homemade lunch, lazy afternoons met koffie en de krant en een winkel met de beste producten van kleine producenten van over heel de wereld: dat is LocalStore2000.
Cafe Local Antwerpen Salsa Domingo Live band Waalsekaai.
Salsa Festivals Belgium. Café Local Salsa Domingo. Deze lokatie is veruit de toplokatie voor salsadansers in België. Met zijn Cubaans decor van een winkel en een ballroomzaal is dit de lokatie waar je kan wegdromen naar het Cuba van de jaren 50.
Café Local heropent in compleet vernieuwd interieur Antwerpen Gazet van Antwerpen.
In de vipruimte boven zal eveneens worden gewerkt met zwart. De" sfeer van het vroegere Local blijft enigszins behouden. Het was een populaire dansgelegenheid en we gaan op dat elan verder" Daarnaast beloven de uitbaters ook enkele nieuwe feestconcepten, waaronder een eigen afterwork.
Labeur Local.
LABEUR LOCAL ontstond in 2015 bij de oprichting van MARTA. Een grote boerenmarkt oprichten midden in de stad, we love it! LABEUR LOCAL vormt sinds 2016 samen met LesOdettes ook de drijvende kracht achter BOTANIK, het groenstedelijk festival van DeSingel.
Good vibes @ Café Local Café Local.
Wed like to welcome our young wolves for a second edition in Café Local for an unforgettable night! Instead of dreaming about beautiful things, were going back to the old. Wed like to welcome our young wolves for a second edition in Café Local for an unforgettable night!
Local Central.

Contacteer ons