WordPress
20 handige WordPress plugins voor je website.
WordPress is een flexibel, uitbreidbaar en vooral ook zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem voor website-ontwikkelaars én eindgebruikers. WordPress is op zich al erg compleet, maar met plugins lees: uitbreidingen kun je de functionaliteit van je WordPress website nog enorm uitbreiden.
Deze 7 WordPress plugins installeren wij altijd MediaPlay.
Onbeveiligde WordPress websites zijn een geliefd doelwit bij hackers, een beetje extra beveiliging kan dus geen kwaad! Je kan WordPress op verschillende manieren verbeteren zodat je website veilig wordt. Eén daarvan is door het installeren van de WordPress plugin Wordfence.
Widgets toevoegen aan WordPress Drillster.
Voeg een interactief en adaptief leerelement toe aan je WordPress blog of website! Omdat WordPress je niet direct de HTML van je site laat veranderen, kan je niet zomaar de embed-code van een drill kopiëren en in een WordPress-site plakken.
Wordpress website: de voordelen en mogelijkheden Nieuws.
WordPress is in de jaren na de lancering uitgegroeid tot het populairste CMS. Data van BuiltWith laat zien dat WordPress een aandeel van 47% heeft van alle websites gebouwd met een CMS. Een WordPress website/blog kent de volgende basis functies.:
8 veelgemaakte fouten door startende WordPress gebruikers.
De standaard instelling die WordPress aanbiedt is bijna altijd niet het gewenste formaat. In het verleden werden links in WordPress standaard als volgt opgemaakt http//mijndomein.nl/p21. Het nummer aan het einde van de link verwijst hierbij naar de ID van de pagina die in de WordPress database is opgeslagen.
Wordpress Goed Uitgelegd.
Contactformulier WordPress plaatsen, hoe doe je dat? Het toevoegen van een contactformulier in WordPress is geen standaard functionaliteit, maar met behulp van de Jetpack WordPress plugin is een contactformulier in je WordPress website heel eenvoudig te realiseren. Jetpack WordPress plugin installeren.
WordPress-website? Vandaag nog online Hostnet.
Bij WordPress kies je uit duizenden thema's. Wat je wensen ook zijn, je slaagt gegarandeerd. Mogelijkheden in WordPress. Het gebruiksvriendelijke CMS van WordPress biedt eindeloos veel opties. Of je nu een starter of ervaren websitebouwer bent. WordPress in het Nederlands.
WordPress pagina beschermen met een wachtwoord Buro Staal.
Met de 17 unieke WordPress tips in dit gratis e-book voorkom je urenlang inefficiënt werken en zoeken naar antwoorden. WordPress is een feestje om mee te werken als je maar weet waar je alles moet zoeken! Bedankt voor je aanvraag!
Nederlands Download WordPress.
Is dit niet het geval dan zul je zien dat WordPress aangeeft dat er nieuwe vertaalbestanden te installeren zijn. Dit gaat automatisch, net als het updaten van WordPress, de plugins en de themas, en kan vanaf de update pagina jouwsite.nl/wp-admin/update-core.php geïnitieerd worden.

Contacteer ons