Bureau
We create brands, visuals and websites Bureau Blanc.
We join our special forces! Verschillende talenten onder één dak tillen je brand naar een hoger niveau. Dankzij het rechtstreekse contact met de designer of developer begrijpen we precies wat je bedoelt. Informatie recht naar de bron, zonder onnodige tussenschakels.
Bureau Koop al voor uw kantoorneubelen op JYSK.be.
We bieden een ruime selectie aan kantoormeubilair aan, waaronder bureaus, laptoptafels en bureaustoelen voor lage prijzen. Hiermee maakt u het zichzelf gemakkelijk wanneer u moet thuiswerken. Daarnaast biedt JYSK ook een ruim assortiment aan kantoorartikelen aan, waaronder een schaar, potlood, perforator, notitieboekje en de nodige bureau accessoires.
bureau WikiWoordenboek.
Afkomstig van het Franse bureau 2. 2 is oorspronkelijk een metonymische betekenis van 1. een werkmeubel voor administratief en studiewerk. Met twee computers staat mijn bureau behoorlijk vol. Je kunt aangifte doen op het bureau. niet-officiële schrijfwijze buro. 1 schrijftafel, schrijfbureau.
Home Bureau De Fonseca.
In deze context doet u beroep op Bureau De Fonseca voor gespecialiseerde metingen van trillingen en/of geluid, of voor MER-studies bij grote infrastructuurwerken. Het gros van de mensen wordt dag in dag uit blootgesteld aan een grote verscheidenheid van trillingen in hun woon en werkomgeving.
Bureauvoorstelling Claeys Architectenbureau.
Creativiteit, inzicht en ervaring gaan hier hand in hand met een obsessionele zorg voor het detail. Architectenbureau Claeys volgt elke werf tot in de puntjes op en zorgt op die manier voor spraakmakende woningen, kantoren en meergezinswoningen.Van A dvies tot Z wordt heel letterlijk genomen.
Bureau Vlaams Parlement.
Als er over politieke zaken moet worden beslist, nemen de voorzitters van de erkende fracties deel aan de vergaderingen van het Bureau. Zij vormen samen met het Bureau het Uitgebreid Bureau. Lees meer over de bestuursorganen van het Vlaams Parlement.
bureau.
Alles begint bij een goed bureau en een fijne bureaustoel. Is er geen aparte kantoorruimte en werk je in de woonkamer? Een bureau kan behoorlijk wat ruimte in beslag nemen, dus is het wel zo fijn dat deze past bij het interieur.
Bureau van Dijk.
Hoewel Bureau van Dijk Electronic Publishing zich inspant om informatie te verschaffen waarvan zij denkt dat die actueel en juist is, garandeert Bureau van Dijk Electronic Publishing niet dat al die informatie adequaat, juist en volledig is, noch dat de site alomvattend is.
Bureau Krea.
Dat is zeker voldoende voor een goede student die vaak in de weer is met boeken, schriften, mappen, pen en papier. Maar er zal ook plaats genoeg zijn om een laptop of computer te zetten. In dit bureau is ook een ladenblok verwerkt.

Contacteer ons