Magento
Magento vs PrestaShop de beste keuze voor jouw webshop Occhio.nl.
Magento, de marktleider in Open Source eCommerce software, en komt in 3 varianten: Magento Community, Magento Go hosted en Magento Enterprise edition. Magento is gratis te downloaden vanaf de website Magentocommerce.com. Magento is gestart in maart 2008 en is onderdeel van X.commerce, een bedrijf van eBay.
Magento hosting Snelle Magento webhost in België Combell.
Altijd een recente back-up van uw Magento hosting. Dagelijks wordt een automatische back-up genomen van zowel uw databases als bestanden op uw Magento hosting. Zo bent u zeker dat u altijd een recente, werkende versie van uw webshop voor handen hebt in geval van nood.
xCS en Magento Guideline.
Import BMEcat in Magento. xCS en Magento. Integratie met één van de meest gebruikte eCommerce platformen. Connecteren met Magento is eenvoudig met de bridge xCS.connect voor Magento. Magento is het prijswinnende eCommerce platform wat het mogelijk maakt krachtige webwinkels te bouwen.
Cursus Magento volgen? Opleidingen en cursussen bij Eduvision Vraag een offerte aan!
In de Cursus Magento Development bouwt u een op maat gemaakt component voor Magento. U leert hoe Magento is opgebouwd en hoe u uitbreidingen op de functionaliteit van Magento kunt programmeren, die naadloos samenwerken met de rest van uw Magento webshops.
Magento Webshop E-Commerce Experts Storefront.
De software is open source, goed ondersteund en erg populair bij winkeliers. Dankzij de flexibele structuur van Magento kan het ingezet worden als fundering voor bijna alle soorten webshops of bestelplatformen, in uiteenlopende sectoren. Lees meer over Magento. Onze visie op webshops.
Magento webhosting Mediawax Webhosting en domeinregistratie.
Magento is van professionals voor professionals. Bij deze vorm van webhosting komt u niets te kort. Mangento is een doeltreffend cms voor uw webwinkel. U kunt er veel mee bereiken en wanneer u grote plannen heeft, maakt u door te kiezen voor Magento een prima keuze.
Officiële release Magento 2 plugin Pay.nl.
Dit in combinatie met de verbeterde werking van processen en een volledig responsive design is de gebruikerservaring voor zowel Merchants als eindgebruikers enorm verbeterd. Met de Pay.be Magento 2 plugin voegt u in één klap alle betaalmethoden toe aan uw Magento 2 shop.
Magento 2 Specialist MediaCT.
Magento Enterprise Solutions Partner. MediaCT is officieel Magento Enterprise Solutions Partner. Onze partnerschap met Magento dateert van 2009. Deze partnership biedt ons de mogelijkheid om Magento 2 oplossingen aan te bieden aan onze klanten. Meer weten over welke e-commerce oplossingen wij bieden?
Magento partner KPMG Crimsonwing.
KPMG Crimsonwing is sinds 2009 partner van Magento en is intussen uitgegroeid tot een van Europas grootste Magento Enterprise Solution Providers. Bij KPMG Crimsonwing is uw Magento project in goede handen door een grote groot van geschoolde ontwikkelaars en ruime ervaring in het inzetten, configureren en ontwikkelen van het platform zodat het perfect aansluit bij uw eisen.

Contacteer ons