India
Al meer dan 1.200 doden bij overstromingen in India, Bangladesh en Nepal buitenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Al meer dan 1.200 doden bij overstromingen in India, Bangladesh en Nepal. 29-08-17, 08.45u Redactie Bron: Belga, ANP. Het dodental als gevolg van overstromingen door hevige moessonregens in India, Bangladesh en Nepal is de afgelopen dagen gestegen tot boven de 1200.
India Wikipedia.
kleinere partijen zijn de Biju Janata Dal BJD, Shiv Sena SS, All India Anna Dravida Munnetra Kazhagam AIADMK, Nationalistische Congrespartij, Telugu Desampartij TDP, Rashtriya Lok Dal RLD, Shiromani Akali Dal SAD, Rashtriya Janata Dal RJD en de Communistische Partij van India CPI.
India Connections.
Het visum voor India vraag je aan via http//in.vfsglobal.be.: Indien je via India naar Nepal reist, heb je een voor India een double entry visum nodig. Het visum voor Nepal kan je bij aankomst in het land verkrijgen. Voorzie 2 pasfoto's.
Alle artikels over India" Knack.be.
Een typisch menselijk fenomeen blijft voor meer dan 3 miljard mensen nog altijd een taboe. Vrijdaggroep Aline Buysschaert van de Vrijdaggroep vraagt aandacht voor de situatie van jonge meisjes in India, waar de menstruatie nog altijd een taboe is. Laat migranten hier enkel tijdelijk werken.
Siamese tweeling succesvol gescheiden na lange operatie in India Buitenland Nieuws HLN.
De jongetjes zaten met hun hoofden aan elkaar vast. De complexe operatie duurde bijna 20 uur, meldt Times of India. De ingreep in het All India Institute Of Medical Science AIIMS in Delhi begon maandag rond 9.00 uur en eindigde dinsdag om 4.45 uur s ochtends.
India Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken.
Aardbevingen komen in bepaalde delen van India voor. Het risico kan dus niet worden uitgesloten, voornamelijk in het Noordoosten van India grens met Nepal en Bhutan, alsook in de zone van New Delhi risico 4 op een schaal van 5 en Gujarat.
Ruim 850 doden door zware moessonregens in India Buitenland Nieuws HLN.
In het westen van India kwamen 150 mensen om door de watersnood, veel van hen werden deze week na een zoekactie gevonden. De meeste slachtoffers woonden in de deelstaat Gujarat. Ook in de deelstaat Rajasthan, in het noordwesten van India, vielen heel wat doden.
Dodelijke paranoia over mysterieuze haarknipbende in India NOS.
Dodelijke paranoia over mysterieuze haarknipbende in India. Was het een gemaskerde militair, een man die door muren kon lopen of iemand met speciale springschoenen? Geen theorie lijkt te vergezocht in het onderzoek naar de zogenoemde haarbandieten in India. Hij" sloeg me met een ijzeren staaf, zegt Tasleem Bilal.

Contacteer ons