opleiding
Alles om je bij te scholen VDAB.
U bent hier. Ben je een werkzoekende of werknemer en volg je een opleiding? Misschien heb je recht op opleidingspremies, zoals een gratis opleiding, behoud van je uitkering, opleidingscheques. Wil je een opleiding volgen die niet door VDAB georganiseerd wordt?
Vind uw opleidingCevora.
U vindt een job. Vind uw opleiding. Studies en tools. Over de studiedienst. Werknemers Opleidingen Vind uw opleiding. Het is niet mogelijk om tegelijk voor een aanvullende dag en een gewone werknemerscursus te registreren. Gelieve slechts één type opleiding te kiezen.
VIVES.
Wat boeit jou echt? Waar wil je studeren? Welk diploma wil je halen? Indienen In welke sector wil je werken? handelswetenschappen en bedrijfskunde. Indienen Op welke manier wil je studeren? Indienen Welk soort opleiding wil je volgen? Kies jouw opleiding.:
Rode Kruis-Vlaanderen helpt helpen Zoek een opleiding.
Wat kan jij doen. Volg een opleiding. Zoek een opleiding. Zoek een opleiding. Leer helpen en volg een opleiding eerste hulp. Waarom je best kiest voor een opleiding eerste hulp van Rode Kruis-Vlaanderen? Wij zijn in Vlaanderen dé expert op het vlak van eerste hulp.
Opleidingen Bachelor en graduaatsopleidingen Thomas More.
Traject in Open Hoger Onderwijs OHO binnen de opleiding professionele bachelor in de Bouw. Keuzetraject van de opleiding professionele bachelor Bedrijfsmanagement. Keuzetraject van de opleiding professionele bachelor Bedrijfsmanagement. Keuzetraject van de opleiding professionele bachelor Toegepaste Informatica. Afstudeerrichting van de opleiding professionele bachelor Chemie.
Opleidingen Prebes vzw.
750 uren per jaar. De duur van de opleidingen variëren sterk. zowel opleidingen van 1 dag, als van 7 dagen. De opleidingen zijn verspreid over Vlaanderen. Eén opleiding gaat in meerdere provincies door. Word nu lid en maak gebruik van alle.
Opleidingen VDAB.
Pas afgestudeerd en nu al op zoek naar een opleiding om je bij te scholen? Wij belichten ons aanbod en helpen je op weg naar levenslang leren. Opleidingendatabank: ontdek welke opleidingen VDAB en partners organiseren. Succevolle opleidingen: zoek je een opleiding waarbij de kans op werk groot is?

Contacteer ons